Gemeente Helmond: iedereen welkom!

Onderwerp: Re: Nieuwjaarsbijeenkomst

Datum: donderdag 2 januari 2014 15:56

Geacht college,

Dank voor uw snelle reactie, wij zullen uw antwoord plaatsen naast de brief van ons die wij ook wereldkundig hebben gemaakt.
Onze reactie was dus op onderdelen niet correct, waarvoor excuses.
We hebben echter wel een reactie gehad van een organisatie dat er slechts 2 personen mochten komen en diverse burgers die het ook niet wisten! Dus we staan in onze verwarring niet alleen, dit wordt temeer in de hand gewerkt omdat er sprake is van een sluitingstermijn!
Ik wil ons dan alsnog aanmelden en zal daarvoor morgen het TheaterSpeelhuis bellen,

met vriendelijke groeten,

Lodewijk den Breejen




"Het college van burgemeester en wethouders nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari in Theater Speelhuis.
Iedereen is welkom tijdens de nieuwjaarsreceptie.
Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst ontmoeten vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld van Helmond en inwoners van Helmond elkaar.
Het maatschappelijk middenveld is van onschatbare waarde voor Helmond en daarom is deze nieuwjaarsbijeenkomst een uitgelezen kans om hen te bedanken en met elkaar in contact te brengen.
Er zijn uitnodigingen verstuurd naar vertegenwoordigers van organisaties, verenigingen en stichtingen op gebied van sport, kunst, cultuur, vrije tijd en ondernemers, onderwijs, gezondheidszorg, religie, media, volkshuisvesting, politiek, inwoners en wijken. Daarnaast worden inwoners, net als andere jaren, uitgenodigd via een advertentie in De Loop. De advertentie is ook een uitnodiging voor degene die geen uitnodiging ontvangen hebben.

Het theater werkt met toegangskaarten omdat zij gehouden zijn aan de voorschriften van de brandweer. Het gaat dus om de veiligheid van onze gasten.
Tot nu toe zijn alle aanmeldingen verwerkt en we hebben niemand hoeven teleurstellen.
Er is rekening gehouden met de mogelijkheid dat er mensen zijn die zich na de sluitingsdatum nog aanmelden of mensen die zich niet aanmelden en aan de deur verschijnen. Alle aanmeldingen, ontvangen na de sluitingsdatum, zijn verwerkt. Iedereen heeft een plek gekregen.
Het college heeft voor deze locatie gekozen omdat we vergeleken met voorgaande jaren meer dan het dubbel aantal gasten, ruim 400, kunnen verwelkomen. Gebaseerd op de opkomst van voorgaande jaren is ingeschat dat iedereen die wil komen een plek kan krijgen in het theater.
Een vertegenwoordiging van de ChristenUnieHelmond is van harte welkom bij de nieuwjaarsbijeenkomst. We hopen op uw komst!"

Met vriendelijke groeten,

college van burgemeester en wethouders van Helmond

P.J.M.G. Blanksma- Van den Heuvel A.A.M. Marneffe RA

de burgemeester de secretaris


Plaats een reactie:



sSlzdJ
sSlzdJ

viagra generic brand Scale bar A O, P, 10 Ојm; Q, 50 Ојm