PVDA ledenadministratie aan PVDAfractie

Donderdag 20 juli 2011

________________________________
Van: Hensbergen, Jan van (jvhensbergen@pvda.nl)

Onderwerp: Reactie opzeggen lidmaatschap

Geachte heer den Breejen

Wij hebben u op uw verzoek uitgeschreven als lid van de Partij van de Arbeid. Dit spijt ons zeer omdat uit uw e-mail blijkt dat wij afscheid moeten nemen van een betrokken en zeer actief lid en dat is extra jammer. De inhoud van uw e-mail laat niets aan duidelijkheid open aangaande uw motieven en ik heb uw brief dan ook doorgestuurd naar de fractie van de Tweede Kamer.

Vanuit de organisatie van onze partij willen wij u van harte bedanken voor uw steun aan onze partij sinds 1-11-1977. Dit zijn 34 jaren van trouw en loyaliteit aan onze partij en hiervoor zijn wij u zeer erkentelijk. Erg bedankt voor dit vertrouwen.

U nog alle goeds toewensend, verblijf ik,

met vriendelijke groet
namens afd. Ledenwerving en Ledenbehoud,

Jan van Hensbergen

**
Geachte mevrouw den Breejen- Jacobs, Merel en Sanne den Breejen

Wij hebben u alle drie op uw verzoek uitgeschreven als lid van de Partij
van de Arbeid. Dit spijt ons zeer omdat uit uw e-mail blijkt dat wij
afscheid moeten nemen van betrokken leden en dat is extra jammer. De inhoud van de e-mail laat niets aan duidelijkheid open aangaande de motieven en ik heb uw gezamenlijke brief dan ook doorgestuurd naar de fractie van de Tweede Kamer.
Vanuit de organisatie van onze partij willen wij u van harte bedanken voor uw langdurige steun aan onze partij sinds 1-5-1979, 12-7-2001 en 19-11-2001.
Ook veel dank voor uw uitgebreide motivatie want het is erg van belang voor ons om te weten om welke redenen onze leden de partij verlaten.

Met vriendelijke groet,
Namens afd. Ledenwerving en Ledenbehoud,

Jan van Hensbergen


Plaats een reactie: